Installatiebedrijf

  Vraag snel een vrijblijvende offerte aan
  [honeypot offerteveld]

  Installatiebedrijf

  Uw allround installatiebedrijf

  Amiro CV & Electra is een installatiebedrijf. Maar wat doet een installatiebedrijf? De naam zegt het eigenlijk al: alles wat geïnstalleerd (of aangelegd) moet worden kan gedaan worden door een installatiebedrijf. In ons geval hebben we de beschikking over een aantal zeer ervaren installatiemonteurs, die over de meest recente kennis beschikken. Of er nou een nieuwe waterleiding moet worden aangelegd, een nieuwe gasleiding moet worden geplaatst, er een nieuwe verwarming moet worden gemonteerd of er elektra moet worden geïnstalleerd: Wij zijn hét installatiebedrijf van Hilversum voor de hoogste kwaliteit.

  De veelzijdigheid van ons installatiebedrijf

  Zoals u ziet bieden wij verschillende specialisten aan voor diverse werkzaamheden. Wij zorgen er dan ook voor dat wij de juiste specialist inschakelen die getraind, ervaren en bijgespijkerd genoeg is voor uw opdracht. Tevens zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Elk detail van de opdrachten bespreken we vooraf samen met u. Vervolgens wordt de opdracht uitgevoerd en voltooid door onze ervaren loodgieter, elektricien of tegelzetter. Wij staan dan ook bekend om onze verfijnde afwerking. Zodra uw wensen bij ons bekend zijn, bieden wij u een vrijblijvende offerte aan. Als u akkoord gaat met de opdracht, ons advies en de kosten, dan maken we een afspraak om bij u aan de slag te gaan. Wij bieden u ook altijd duidelijke tarieven aan. Wilt u ook zaken doen met een professioneel installatiebedrijf?

  De werkzaamheden op een rijtje

  Omdat wij een veelzijdig installatiebedrijf zijn met veel diverse specialisten in huis, kunnen wij ook specifieke klussen voor u uitvoeren. U heeft vast wel een opdracht in uw hoofd voor uw woning of bedrijf. Toch sommen wij graag wat mogelijkheden voor u op. Wellicht dat u nog meer zaken in gedachte heeft om te laten verbouwen, vervangen of onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan het:

  Direct een Installatiebedrijf nodig? Neem contact op

  Wilt ons installatiebedrijf inschakelen voor cv onderhoud of cv installatie? Of wilt u uw badkamer laten verbouwen? Heeft u interesse in vloerverwarming of is de afvoer van uw douche of keuken verstopt? Wij schakelen direct een loodgieter of elektricien voor u in. Ook als u nieuwe tegels wenst in uw hal of badkamer, benaderen wij onze ervaren tegelzetter voor u. Wij zijn uw complete partner. Voor meer informatie, directe hulp of een vrijblijvende offerte belt u naar 085–0605799 of vul ons contactformulier in via onze website. Onze ontstoppingsdienst en installatiebedrijf Amiro CV & Electra helpt u snel en professioneel.

  085-0605799