Over ons

  Vraag snel een vrijblijvende offerte aan
  [honeypot offerteveld]

  Over ons

  Het best beoordeelde installatiebedrijf in Hilversum

  Bij Amiro CV & Electra geloven we in luxe en comfort tegen een betaalbare prijs. Wij staan in Hilversum en omstreken al jarenlang bekend als een van de best beoordeelde installatiebedrijven. Denk hierbij wanneer het gaat om installaties, renovaties, onderhoud en loodgietersdiensten. Onze hoge waardering komt vooral omdat we bij Amiro CV & Electra onze ervaring en kennis koppelen aan een uitstekende service en er daarmee zorgen dat onze klanten de kwaliteit krijgen waar ze recht op hebben.

  Welke dienst we ook leveren, vanaf het begin van het proces tot de oplevering zijn we betrokken en uiterst begaan met de klanttevredenheid.

  Voor ons, als best beoordeelde installatiebedrijf in Hilversum, is professionaliteit alles. Omdat kwaliteit vooropstaat zorgen we ervoor dat onze monteurs over de hoogste certificaten en diploma’s beschikken en daarnaast op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de branche.

  Amiro

  Amiro CV & Electra is zowel in adviserende- als uitvoerende rol van waarde voor alle soort installaties. Omdat service zo belangrijk voor ons is, komen we graag bij onze klanten langs. We zijn namelijk niet alleen het beste installatiebedrijf in Hilversum: als je in Utrecht, Amersfoort, Baarn, Soest, Laren, Bussum, Eemnes, Naarden, Huizen of Loosdrecht woont, is dat geen probleem voor ons en komen we langs wanneer het jou uitkomt!

  085-0605799