Loodgieter Hilversum

  Vraag snel een vrijblijvende offerte aan
  [honeypot offerteveld]

  Loodgieter Hilversum

  Dé specialist loodgieter van Hilversum

  Bent u opzoek naar een professionele loodgieter in Hilversum? Dan bent u bij Loodgietersbedrijf Amiro CV & Electra aan het juiste adres. We zijn o.a. gespecialiseerd in diverse loodgieterswerkzaamheden. Denk hierbij aan het installeren en onderhoud van waterleidingen, verwarmingsinstallaties en sanitair.

  Wij zijn in te schakelen voor kleine opdrachten zoals het ontstoppen van een afvoer of het repareren van een lekkende kraan, maar ook voor grotere opdrachten zoals het installeren van een compleet verwarmingsinstallatie of het installeren van een nieuwe badkamer. Bij het verhelpen van cv-ketel storingen staat de Hilversumse loodgieter specialist ook voor u klaar. Bij ons kunt u zowel op doordeweekse dagen als in het weekend onze ervaren loodgieters inschakelen.

  loodgieter hilversum

  Wat doet een loodgieter precies?

  Iedereen die een kapotte leiding of een gebroken toilet heeft gezien, zal u vertellen dat loodgieters helden zijn. Loodgieters (ook wel waterfitters of bouwvakarbeiders genoemd) installeren en repareren watertoevoerleidingen, afvalverwijderingssystemen en aanverwante apparaten en armaturen om huizen en bedrijven soepel te voorzien van water. Het repareren van een kraan in een luxueus toilet op kantoor, terwijl zachte jazz over de intercom zweeft, klinkt misschien als een leuk optreden, maar je kunt als loodgieter ook je ochtend doorbrengen in een ijskoude kruipruimte die een gebroken drainagelijn bevestigt. Het moet allemaal gebeuren.

  Lekkage in uw Hilversumse woning? De loodgieter uit Hilversum lost het op!

  Heeft u te maken met een lekkage in uw woning? Bel ons dan meteen, want hoe langer u wacht hoe hoger de schade kan oplopen.

  Een lekkage zorgt in veel gevallen voor waterschade aan uw woning. Hierdoor ontstaan schimmelplekken op muren, vloeren of plafonds. Bovendien kunnen er rottende plekken in het houtwerk onder uw dakbedekking ontstaan. Houd er rekening mee dat hoe langer u wacht, des te meer blijvende waterschade er kan ontstaan. Het is daarom van belang om zo snel mogelijk hulp in te schakelen.

  Laat ook uw leidingen en afvoer regelmatig onderhouden om de kans op lekkages te verkleinen. Bij een beginnende slijtage of beschadiging aan de leiding of afvoer zal onze ervaren specialist met een passende oplossing komen.

  Wat voor een lekkage u ook heeft; of het nu een waterleiding, dak- of afvoer lekkage is, de specialist loodgieter uit Hilversum spoort het probleem op en repareert het zonder dat er sloopwerk aan te pas komt.
  verstopping hilversum

  Eerste hulp bij verstopping in Hilversum

  Naast lekkages in uw woning zijn verstoppingen in uw afvoer (ook wel opstoppingen of constructies genoemd) ook een zeer vervelend probleem. De oorzaak van verstoppingen is vaak te veel vuil in uw afvoer.

  Een verstopping zorgt vaak voor een vervelende stank die langere tijd in uw woning zal blijven hangen. Wanneer u te maken heeft met een verstopte afvoer, zal Amiro CV & electra de afvoer onder een hoge druk doorspuiten. Op deze manier worden verstoppingen weggespoten, waardoor het water uit uw gootsteen sneller weg zal stromen. Om een verstopping in de toekomst te voorkomen, raden we aan om dit één keer in de twee jaar te laten doen.

  Voor al uw verstoppingsproblemen met de afvoer van uw douche, WC of keuken zijn wij dé ontstoppingsdienst van Hilversum.

  Zoekt u een sanitair loodgieter?

  Niets is fijner dan een prachtig afgewerkte badkamer die perfect naar behoren werkt en waar u na een drukke dag tot rust kunt komen. Bij Amiro CV & Electra geloven we daarom in luxe en goed doordachte badkamers.

  Voordat we beginnen aan de installatie van uw sanitair bespreken we eerst met u de mogelijkheden, de meest voor de hand liggende keuzes en waar extra op gelet moet worden. We bespreken vervolgens uw wensen en hoe uw nieuwe badkamer het liefst voor u ziet. Nadat alles is besproken gaan we aan de slag en zorgen we ervoor dat we uw badkamer snel en efficiënt opleveren. Tijd is tenslotte geld, en we respecteren beide van u ontzettend veel. Wanneer de klus erom vraagt komen we met meerdere monteurs om het werk zo snel mogelijk te vervullen. Dit scheelt u niet alleen tijd maar ook in kosten, omdat we met z’n tweeën of drieën vaak veel efficiënter te werk kunnen.

  Heeft u dus hulp nodig bij de professionele installatie van een toilet, badkuip, douchecabine of gootsteen, of wilt u een volledig gerenoveerde badkamer? Neem dan nu contact met ons op en we schrijven een geheel vrijblijvende offerte.
  loodgieter hilversum

  Ook helpen we bij een kapotte waterleiding

  Vaak kan het zo zijn dat tijdens het klussen per ongeluk bevloeiingswerken stuk raken. In het ergste geval heeft u te maken met een gesprongen waterleiding. Er ontstaat dan vaak veel paniek, maar dit is meestal niet nodig. In een sanitaire noodsituatie is het van groot belang dat u de hoofdkraan van het waterbuizenstelsel zo snel mogelijk sluit. Doet u dit niet, dan kan deze wanneer een leiding barst uw huis binnen de kortste keren doen laten overstromen.

  Indien de noodsituatie zich beperkt tot de gootsteen, badkuip of toilet, hoeft u meestal niet uw hele watervoorziening uit te schakelen. Belt u ons in ieder geval om de gesprongen waterleiding zo snel mogelijk te diagnosticeren en repareren.

  Bij Amiro CV & Electra werken we dagelijks met kapotte waterleidingen en weten als geen ander loodgietersbedrijf in Hilversum deze voor u te dichten. Bel ons nu en laat ons vandaag nog langskomen.

  Gesprongen waterleiding bij vorst?

  Zorg er altijd voor dat in de kouder winterdagen de waterleidingen zijn afgesloten. Zo vermijdt u een gesprongen waterleiding door de vorst. Water zet namelijk uit wanneer het bevriest en zorgt, wanneer de kraan niet is afgesloten, voor allerlei problemen met uw leiding.
  riool loodgieter hilversum

  Problemen met uw riolering in Hilversum?

  Rioolproblemen in uw afwateringskanaal kunnen verwarrend zijn voor de typische bewoner. Problemen kunnen zowel verkeerd worden begrepen als verkeerd worden gediagnosticeerd. Maar wat nog belangrijker is, is dat er vaak onjuist advies wordt gegeven over hoe het defect kan worden verholpen. Verkeerde diagnoses kunnen leiden tot onnodig graafwerk en het niet correct oplossen van het rioolprobleem. Duizenden euro’s kunnen dan onnodig verspild worden als de rioolproblemen niet correct worden afgehandeld.

  De gemeente Haarlem heeft een handig stappenplan geschreven voor het correct diagnosticeren van een rioolprobleem. Loop deze door en probeer het probleem zelf op te lossen. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op en we komen z.s.m. langs met een bijbehorende specialist. Problemen met uw huisriool zijn met de correcte diagnose namelijk vaak makkelijk op te lossen.

  Is uw verwarmingsinstallatie stuk?

  Naarmate de temperatuur daalt en de dagen kil worden, werkt uw verwarmingssysteem om u en uw gezin comfortabel te houden. Vooral koude temperaturen of ongebruikelijk lange winters kunnen uw verwarmingssysteem extra belasten. Het laatste dat u wilt is onverwacht een onverwarmd huis binnenlopen. Blijf een volledige verwarmingsstoring voor door te kijken naar tekenen dat uw systeem onderhoud nodig heeft.

  Indien u de volgende waarnemingen ervaart:

  • Een aparte geur bij het opstarten van uw verwarmingsinstallatie
  • Piepende of bonzende geluiden in uw verwarmingssysteem
  • Specifieke koude plekken in uw huis
  • Oplopende verwarmingskosten

  Dan is de kans groot dat uw verwarmingsinstallatie toe is aan vervanging of dat deze (gedeeltelijk) stuk is. Neem nu contact met ons op en we komen direct langs om uw verwarmingssysteem te controleren.

  Direct een loodgieter nodig? Benader Amiro CV & Elektra

  Benader ons installatiebedrijf en onze ontstoppingsdienst als u een specialist nodig heeft voor ontstoppingen, lekkages, dakbedekking of installatie van een nieuwe badkamer. Ook staan wij dagelijks voor u klaar als u te maken heeft met een cv-ketel storing, cv onderhoud of cv installatie. Mocht het zo zijn dat uw cv vervangen moet worden, dan voorzien wij u tevens van een passend advies over de mogelijkheden. Neem contact op via ons contactformulier of bel ons op 085–0605799. Met onze snelle en professionele service schakelen wij altijd direct een kwalitatieve loodgieter in.

  085-0605799