Installatiebedrijf, Elektricien, Loodgieter, Rioolservice en Tegelzetter Loosdrecht

  Vraag snel een vrijblijvende offerte aan
  [honeypot offerteveld]

  Installatiebedrijf, Elektricien, Loodgieter, Rioolservice en Tegelzetter Loosdrecht

  Uw allround installatiebedrijf in Loosdrecht

  Wilt u een professioneel en betrouwbaar installatiebedrijf inschakelen in Loosdrecht? Neem contact op met Amiro CV & Electra. Wij zijn niet alleen uw loodgieter, wij werken ook als elektricien en tegelzetter in Loosdrecht en kunnen zelfs uw complete badkamer verbouwen. Schakel ons in voor een CV installatie, grondig CV onderhoud of maak gebruik van onze ontstoppingsdienst. Ons allround installatiebedrijf biedt een zeer snelle en professionele service voor duidelijke en scherpe tarieven. Wat mogen wij voor u betekenen als installatiebedrijf en ontstoppingsdienst in Loosdrecht?

  Laat ons uw badkamer verbouwen in Loosdrecht

  Is het tijd voor een uitvoerige badkamer renovatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat wij werken als zowel loodgieter, elektricien en tegelzetter, hoeft u geen ander bedrijf meer in te schakelen voor deze verbouwing. Uw complete badkamer ligt bij ons in de juiste vakkundige handen. Laat onze loodgieter desgewenst de waterleiding verleggen. Schakel onze elektricien in voor het aanleggen van de juiste stroomvoorziening voor uw apparaten. En laat onze tegelzetter uw favoriete tegels aanbrengen op de muur en de vloer van uw badkamer. Ook als u vloerverwarming aangebracht wenst te hebben, staat ons installatiebedrijf voor u klaar.

  Kies voor een vakkundige CV installatie

  Wilt u overstappen op een nieuw soort CV ketel? Laat onze vakmensen dan langskomen voor een complete CV installatie in Loosdrecht. Wij weten alles van de nieuwste technieken en oplossingen op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid. Om deze service te waarborgen, hebben wij alleen maar ervaren en gediplomeerde loodgieters, elektriciens en monteurs in dienst. Zij zorgen zichzelf en elkaar altijd op de hoogte te houden van de nieuwste vorderingen in de branche. Uiteraard zijn al onze CV monteurs VCA-VOL gecertificeerd. Is de CV installatie in Loosdrecht voltooid? Dan kunnen we meteen met u een periodiek CV onderhoud bespreken. Door ons regelmatig grondig onderhoud aan uw CV te laten verrichten, blijft deze in optimale staat functioneren.

  Schakel onze elektricien of tegelzetter in Loosdrecht in

  Bent u op zoek naar een ontstoppingsdienst in Loosdrecht omdat uw afvoer verstopt is? Kom dan in contact met de professionele loodgieter van ons installatiebedrijf. Schakel onze tegelzetter in als u uw badkamer wilt laten verbouwen. Of maak een afspraak met onze elektricien voor een CV installatie of grondig CV onderhoud. Voor elke verbouwing, renovatie, reparatie of onderhoudsklus staan wij voor u klaar. U bereikt ons door te bellen naar 085–0605799, stuur een mail naar info@totaalinstallatie.com of vul ons online contactformulier in. Ons installatiebedrijf komt graag voor uw klus naar Loosdrecht!

  085-0605799