Tegelzetter

  Vraag snel een vrijblijvende offerte aan
  [honeypot offerteveld]

  Tegelzetter

  Schakel onze professionele tegelzetter in

  Bent u op zoek naar een vakkundige en professionele tegelzetter? Amiro CV & Electra is uw partner voor tegelwerk. Of u nu uw badkamer, keuken of hal gaat verbouwen en nieuwe tegels wenst. Heeft u de gewenste tegels gevonden voor uw woning of bedrijf? Laat deze dan direct door onze specialisten leggen. Als u tegels aan vervanging toe zijn of u aan het verbouwen bent, schakel dan onze tegelzetter in!

  Laat de tegels zetten door een ervaren tegelzetter

  Heeft u geschikte wand- of vloertegels gevonden uitgekozen? Maar wilt u deze niet zelf leggen? Schakel dan onze tegelzetter in. Onze vakkundige specialisten weten op de juiste manier uw gewenste tegels te leggen. Dit kost u een hoop tijd, energie en extra kosten als gevolg van onverhoopte schade. Voordat we de tegels leggen, komen wij eerst bij u langs om de ruimte in uw hal, badkamer, woonkamer of toilet op te meten. Daarna bespreken we samen met u de mogelijkheden en ontvangt u van ons een offerte. Als u akkoord gaat, maken wij een afspraak met u zodat onze tegelzetter alle benodigde tegels in uw vloer kan leggen.

  De kosten voor het laten zetten van uw tegels

  Het bepalen van de kosten is afhankelijk van diverse aspecten. Zo hangt het af van het type materiaal. De kosten voor natuursteen zijn bijvoorbeeld duurder dan keramische tegels, omdat deze kwetsbaarder en zwaarder zijn. Dit maken de kosten van de aanschaf niet alleen duurder maar ook het laten plaatsen ervan. Daarnaast heeft het legverband ook invloed op de kosten. Er is een aantal standaard legverbanden maar er zijn ook exclusieve legverbanden voor meer uitstraling. Kiest u hiervoor, dan is het belangrijk om u goed te laten informeren van tevoren over wat de mogelijkheden zijn. Wij geven u dan ook graag een inschatting van hoe ruim u de tegels in moet kopen, zodat u niet te veel en niet weinig hebt.

  Maak direct een afspraak met onze tegelzetter

  Wilt u dat onze ervaren en vakkundige tegelzetter uw nieuwe tegels komt leggen? Schakel Amiro CV & Electra in. Heeft u nog vragen over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor opmeting en advies? Bel ons via 085–0605799, stuur een mail naar info@totaalinstallatie.com of vul ons online contactformulier in. Onze tegelzetter staat voor u klaar!

  085-0605799