Installatiebedrijf, Elektricien, Loodgieter, Rioolservice en Tegelzetter Amersfoort

  Vraag snel een vrijblijvende offerte aan
  [honeypot offerteveld]

  Installatiebedrijf, Elektricien, Loodgieter, Rioolservice en Tegelzetter Amersfoort

  Vakkundig installatiebedrijf in Amersfoort

  Bent u op zoek naar een vakkundig installatiebedrijf in Amersfoort? Bij Amiro CV & Electra bent u aan het juiste adres voor diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan cv onderhoud, cv installatie en een badkamer renovatie. Voor een verstopte afvoer kunt u ook gebruik maken van onze ontstoppingsdienst. Voor elke opdracht hebben wij een passende oplossing. Doordat wij uitsluitend met ervaren en gediplomeerde loodgieters, elektriciens en service monteurs werken, zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste vorderingen in deze branche. Tevens bieden wij u een zeer snelle en professionele service en duidelijke tarieven (€95,- voor het eerste half uur inclusief voorrijkosten). Wanneer heeft u een tegelzetter, elektricien of loodgieter nodig in Amersfoort?

  Badkamer verbouwen in Amersfoort? Schakel een specialist in

  Is uw badkamer aan vervanging toe en wilt u uw badkamer verbouwen? Bij Amiro CV & Electra zetten wij de juiste specialisten in voor badkamer renovatie. Zo zorgen wij onder andere voor een juiste loodgieter, tegelzetter, schilder, en stukadoor. De renovatie van een badkamer is namelijk een hele klus. Het is daarom verstandig om een professioneel installatiebedrijf in te schakelen. Bij de badkamer verbouwen en ontwerpen, houden onze specialisten ook rekening met de functionaliteit, het design en de veiligheid. Wij leveren de juiste kwaliteit, of het nu gaat om een kleine of totale badkamer renovatie in Amersfoort.

  Onze elektricien in Amersfoort lost uw storing op.

  Bent u op zoek naar een ervaren elektricien in Amersfoort? Onze elektricien staat voor u klaar wanneer u wenst. In de meeste gevallen kunt u veel klussen zelf oplossen, maar bij grote werkzaamheden is het handig om de elektricien in te schakelen. Denk aan het verhelpen van technische storingen in elektrische apparatuur waar veel expertise bij komt kijken. Denk aan het uitbreiden van de groepenkast om stroomstoringen tegen te gaan. Tevens helpt de elektricien bij het verhelpen van storingen en kortsluitingen in elektrische apparatuur. Ook hebben wij de juiste specialisten in huis voor cv onderhoud en cv installatie.

  Elektricien, loodgieter of tegelzetter nodig in Amersfoort? Bel direct

  Heeft u een elektricien nodig voor cv onderhoud of cv installatie? Of heeft u een ontstoppingsdienst nodig voor een verstopte afvoer in uw woning? Neem gerust contact met ons op. De elektricien staat voor u klaar. Neem contact op via ons contactformulier of bel naar 085–0605799. Benader ons ook als u een loodgieter of tegelzetter nodig heeft. Wilt u uw badkamer verbouwen? Wij geven u graag vakkundig advies wat betreft de badkamerrenovatie in Amersfoort.

  085-0605799