Elektricien

  Vraag snel een vrijblijvende offerte aan
  [honeypot offerteveld]

  Elektricien

  Een ervaren elektricien aan huis

  Bent u op zoek naar een ervaren elektricien? Amiro CV & Electra is uw partner voor diverse werkzaamheden in uw woning. Reparaties en onderhoud aan uw elektrische apparatuur brengen vaak risico’s met zich mee. Om schade en gevaarlijke situaties te voorkomen, is handig om een specialist in te schakelen. Denk hierbij aan een nieuw stopcontact in de muur, een nieuwe groep in uw meterkast of een nieuwe lichtaansluiting. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor kortsluiting of andere storing en voor het onderhouden of repareren van elektra. Op deze manier wordt u op een veilige en verantwoorde manier geholpen door een ervaren en vakkundige elektricien.

  Laat de groepenkast onderhouden door een elektricien

  Heeft u te maken met een storing? Neem dan direct contact op met onze elektricien. Als u regelmatig te maken heeft met een stroomstoring, raden wij aan om uw groepenkast te laten uitbreiden. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er een fout in de elektrische installaties zit van uw huis. Of het heeft te maken met een overbelasting van het elektriciteitsnet in woning. Het uitbreiden van de groepenkast is dan een goede oplossing. De monteur kan u hier tevens over adviseren om in het vervolg stroomstoringen te voorkomen van overbelasting. Naast het uitbreiden van de groepskast zijn we ook in te schakelen voor onderhoud. Hiermee verkleint u tevens de kans op kortsluiting of stroomstoring.

  Elektra laten aanleggen? Schakel een specialist in

  Onze ervaren elektricien pakt elke klus voor u op. Geen enkele opdracht is te complex. Onze elektriciens zijn dan ook VCA-VOL gecertificeerd en gediplomeerd. Zo kunnen wij voor u nieuwe elektra aanleggen, nieuwe groepen aanmaken, nieuwe stroompunten of medianetwerken aanleggen, uw groepenkast moderniseren of een complete keukeninstallatie installeren. Wilt u duurzamer wonen? Dan geven wij u ook graag advies wat betreft nieuwe oplossingen om energiekosten te besparen.

  Neem contact op met onze vakkundige elektricien

  Wilt u ons direct inschakelen voor een nieuwe installatie, het aanleggen van elektra of heeft u te maken met een storing? Neem dan direct contact op met Amiro CV & Electra. Neem contact op via ons contactformulier, bel ons via 085–0605799 of stuur een mail naar info@totaalinstallatie.com. U kunt tevens een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Zo weet u direct wat onze elektricien voor u kan betekenen.

  085-0605799