Renovatie badkamer & wc

  Vraag snel een vrijblijvende offerte aan
  [honeypot offerteveld]

  Renovatie badkamer & wc

  Laat uw badkamer volledig naar uw wens renoveren

  Er zijn drie plekken in huis waar een mens elke dag meerdere keren komt: de slaapkamer, de keuken en de badkamer/wc. De services van Amiro CV & Electra gaan zo ver dat we ervoor zorgen dat al die ruimtes niet alleen goed leefbaar zijn, maar voor een betaalbare prijs jou de indruk geven van luxe en comfort. We zorgen ervoor dat alle ruimtes goed verwarmd en verlicht zijn, dat leidingen goed lopen, en voor wie een nieuwe badkamer of wc wilt kunnen onze specialisten een prachtige renovatie bewerkstelligen. Wij hebben namelijk alle expertise in huis: de waterleidingen, de verlichting, de verwarming en de tegels kunnen allemaal door onze specialisten geregeld worden. Amiro CV & Electra denkt graag met u mee en kan langskomen in Hilversum en omstreken voor een verkennend gesprek of een offerte op aanvraag sturen.

  Draag de renovatie uit aan één partij

  Een renovatie van een badkamer kan uit verschillende onderdelen bestaan. Misschien wilt u uw waterleidingen verplaatst hebben. Of u wenst uw elektriciteitskabels anders aangelegd te hebben. Of u wilt de muren en vloer van uw badkamer laten voorzien van nieuwe tegels. Omdat wij zowel een loodgieter, elektricien en tegelzetter in dienst hebben, kunt u al deze klussen bij ons installatiebedrijf neerleggen. Zo hoeft u geen extra bedrijven op te zoeken, geen extra contracten te tekenen en daardoor geen extra kosten te maken! Geef uw wensen vandaag nog door aan onze allround installatieservice. Wij stellen graag een geheel vrijblijvende offerte voor u op met duidelijke tarieven, zodat u precies weet wat wij voor u kunnen betekenen voor welke scherpe prijs.

  Schakel onze vakmensen in voor de renovatie van uw badkamer

  Onze specialisten helpen u desgewenst graag als u behoefte heeft aan inspiratie en advies over de laatste ontwikkelingen en trends in badkamers. Uiteraard verzorgen wij de renovatie ook met de nieuwste mogelijkheden qua energiebesparing en duurzaamheid in ons achterhoofd. Voor de verbouwing gebruiken we de nieuwste technieken, methoden en middelen. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat al onze medewerkers volledig gediplomeerd, VCA-VOL gecertificeerd en volop ervaren zijn. Dus wilt u een zeer professionele doch betaalbare loodgieter, elektricien en tegelzetter inschakelen voor deze verbouwing? Schakel ons installatiebedrijf dan direct in!

  Vraag een offerte aan voor de badkamer renovatie

  U ziet, de complete renovatie van uw badkamer ligt bij onze vakmensen in de juiste handen. Laat ons vandaag nog weten wat uw ideeën, wensen en eisen zijn voor uw doucheruimte. U bereikt ons door te bellen naar 085–0605799, stuur een mail naar info@totaalinstallatie.com of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Ons installatiebedrijf komt graag bij u langs voor die gewenste badkamer renovatie!

  085-0605799