Rioolservice

  Vraag snel een vrijblijvende offerte aan
  [honeypot offerteveld]

  Rioolservice

  Afvoer verstopt? Schakel onze ontstoppingsdienst in

  Bent u op zoek naar een ontstoppingsdienst? Bij Amiro CV & Electra totaalinstallatie bent u aan het juiste adres. Wij ontstoppen de afvoer van uw keuken of douche. Voorkom schade, lekkages en stankoverlast en schakel een vakkundige specialist in. Wij beschikken over veel kennis en ervaring. Tevens maken wij gebruik van verschillende technieken waarmee we de verstopping kunnen oplossen. Daarnaast zijn gespecialiseerd in vele andere werkzaamheden op het gebied van installaties en loodgieterswerkzaamheden. Heeft u een specialist nodig voor onderhoud of inspectie? Neem contact op met onze ontstoppingsdienst.

  Hiervoor kunt u onze ontstoppingsdienst laten komen

  U kunt onze ontstoppingsdienst inschakelen voor diverse verstoppingen van de afvoer. Denk hierbij aan een ontstopping van de gootsteen, douche of vaatwasser. Heeft u zelf al het een en ander uitgeprobeerd en heeft dit niet gewerkt? Dan is het tijd om een specialist in te schakelen. Afvoer verstopping komt vaak voor op een ongelegen moment. Zeker wanneer u al het een en ander heeft ondernomen op het op te lossen, is een aanhoudende verstopping des te vervelender. Bij aanhoudende problemen bieden wij u dan ook een zeer snelle en professionele service en duidelijke tarieven (€95,- voor het eerste half uur inclusief voorrijkosten).

  De juiste techniek voor het oplossen van uw verstopte afvoer

  De ervaren specialisten van Amiro CV & Electra hebben al vele jaren ervaring in het ontstoppen van gootstenen en doucheputjes. Heeft u last van een onaangename geur in uw woning of op het werk? Dan kan het zo zijn dat er een probleem in de leiding is ontstaan. Om het probleem snel te lokaliseren, voeren wij een hoogwaardige inspectie uit. Zodra we de oorzaak hebben gevonden, zullen onze ontstoppingsspecialisten zo snel mogelijk het probleem oplossen. Voor het verhelpen van een verstopping maken wij gebruik van verschillende technieken. Ter plekke bekijken we welke techniek het beste is voor uw verstopte afvoer. Doordat wij beschikking hebben over moderne apparatuur, is uw verstopte afvoer altijd efficiënt en snel op te lossen door onze ontstoppingsdienst.

  Direct onze ontstoppingsdienst inschakelen? Bel of mail

  Heeft u direct de hulp van ontstoppingsdienst Amiro CV & Electra nodig? Of wilt u gebruik maken van onze andere diensten? Vul dan ons contactformulier in, bel ons op 085–0605799 of stuur een mail naar info@totaalinstallatie.com. Voor uw gootsteen, douche of vaatwasser zijn wij de specialist in afvoerreiniging met onze ontstoppingsdienst.

  085-0605799