Installatiebedrijf, Elektricien, Loodgieter, Rioolservice en Tegelzetter Hilversum

  Vraag snel een vrijblijvende offerte aan
  Installatiebedrijf, Elektricien, Loodgieter, Rioolservice en Tegelzetter Hilversum

  Installatiebedrijf en ontstoppingsdienst in Hilversum

  Bent u op zoek naar een deskundige elektricien of loodgieter in Hilversum? Amiro CV & Electra is uw installatiebedrijf en ontstoppingsdienst. Voor diverse opdrachten hebben wij de juiste specialist in huis. Heeft u een lekkage of een verstopte afvoer? Dan schakelen wij voor u een loodgieter in. Voor cv onderhoud en cv installatie staat de elektricien voor u klaar. Wilt u uw badkamer verbouwen? Dan schakelen wij de juiste specialist in voor badkamer renovatie, zoals een tegelzetter. Bij een verstopte afvoer van uw toilet, douche of keuken, kunt u gebruik maken van onze ontstoppingsdienst. Voor elke opdracht hebben wij een passende oplossing. Tevens bieden wij u een zeer snelle en professionele service en duidelijke tarieven (€95,- voor het eerste half uur inclusief voorrijkosten). Schakel ons direct in als u een professionele elektricien, loodgieter of tegelzetter in Hilversum nodig heeft.

  CV onderhoud en cv installatie voor een optimaal wooncomfort

  Schakel een elektricien in voor regelmatig onderhoud aan uw cv in Hilversum. Regelmatig cv onderhoud zorgt voor meer comfort in huis en voorkomt storingen, onnodig hoge energierekeningen en reparatiekosten. Bovendien voorkomt het gevaarlijke problemen zoals een koolstofmonoxidevergiftiging. Heeft u een wat oudere cv en heeft u relatief vaak te maken met een storing? Dan raadt onze elektricien u aan om een nieuwe cv aan te schaffen. Onze gediplomeerde elektricien kan u dan ook gelijk helpen met de installatie van uw cv. Voorkom dat u voor vervelende verassingen komt te staan en benader onze elektricien voor cv onderhoud en cv installatie.

  Kies voor badkamer renovatie in Hilversum

  Wilt u deels of uw complete badkamer verbouwen? Dan is het verstandig om een professioneel installatiebedrijf in te schakelen voor badkamer renovatie. Bij Amiro CV & Electra zetten wij de juiste specialisten in voor badkamer renovatie. Zo zorgen wij onder andere voor een juiste loodgieter, tegelzetter, schilder, en stukadoor. Er komt veel kijken bij een badkamer renovatie, zoals de functionaliteit, design en veiligheid. Met onze jarenlange ervaringen geven wij u dan ook graag deskundig advies wat betreft de bouw en indeling van uw badkamer. Naderhand weet u dan ook gelijk wat de kosten zijn van het verbouwen van uw badkamer. Wilt u alleen de vloer of wand van uw badkamer vervangen? Dan schakelen wij een tegelzetter voor u in. Ook voor andere tegels in of rondom uw woning, zoals de keuken of hal, is onze tegelzetter in Hilversum te benaderen.

  Benader ons installatiebedrijf vanuit Hilversum

  Wilt u binnenkort uw badkamer verbouwen in Hilversum? En heeft u nog vragen over de badkamer renovatie? Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor meer informatie en advies. Heeft u een verstopte afvoer en lukt het niet zelfstandig om te ontstoppen? Schakel onze ontstoppingsdienst in en wij regelen direct een loodgieter voor u. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar bij storingen, voor onderhoud aan uw cv en cv installatie. Neem contact op via ons contactformulier of bel ons op 085–0605799. Wanneer schakelt u ons installatiebedrijf of onze ontstoppingsdienst in vanuit Hilversum?

  085-0605799